Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)

guestpost  Korres Make Up Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)

Πριν από λίγο καιρό, ήθελα να σας γράψω για τα νέα Korres limited edition αρώματα και μάλιστα να σας πω ότι όπου τα χάρισα, ενθουσιάστηκαν (ναι, τα χάρισα και έτσι δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω) Μετά , όμως έγινε και η παρουσίαση της νέας σειράς, Professional Black Collection, Black Volcanic Minerals και είπα να σας τα γράψω όλα μαζί.


Ξεκινάω λοιπόν με τα limited edition αρώματα, Tonka Purple, Dreams Come True (For Her) και Tonka Brown, Magic Happens (For Him) δυο αρώματα με γλυκόπικρη εσάνς ένα  μείγμα βανίλιας και tobacco. (25,80 και τα δύο..)

“Οι νότες στο θηλυκό oriental  Tonka Purple ένα χαρμάνι από Βανίλια, άνθος Πορτοκαλιού,  Ροδάκινο, Γιασεμί, μαζί με το Περγαμόντο και το Μανταρίνι “‘συνδιαλέγονται” με τα Tonka Beans των ονείρων που γίνονται πραγματικότητα” σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου

guestpost  Korres Tonka Purple Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)


“Το Τonka Brown μυεί τον ανδρικό πληθυσμό στη μαγεία του κεντρικού αρωματικού συστατικού, καλύπτοντας το ‘μυστήριο’ που αυτό εκπέμπει, με νότες από ινδικό Σανταλόξυλο, λευκό Κέδρο, Πορτοκάλι, Κάρδαμο, Πιπέρι, Τριαντάφυλλο, Λεμόνι. Ένα ξυλώδες, πικάντικο άρωμα”


guestpost  Korres Tonka Brown Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)


Kαι αφού έψαξαν τα παιδιά και βρήκαν αυτές τις πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες, κρίμα είναι να μην σας τις γράψω:

Tonka Beans

Καρποί που λέγεται ότι φέρνουν τύχη σε θέματα αγάπης και κάνουν τα όνειρα πραγματικότητα.  Στην αρχαιότητα τα Tonka Beans ‘πρωτοστατούσαν’ σε τελετές και ξόρκια γιαπραγματοποίηση ευχών…αγάπη, τύχη, πλούτο, θάρρος. Ρίχνοντας επτά καρπούς σε ένα ποτάμι ή κατ’ άλλους απλά ψιθυρίζοντας την ευχή ενώ κρατάς τον καρπό στην παλάμη σου, αρκεί για να γίνει αυτή πραγματικότητα. Καρποί ‘διαλυμένοι’ σε ρόφημα βοτάνων μπορούν ναθεραπεύσουν τη ψυχή, να απομακρύνουν την κατάθλιψη και τη σύγχυση, να διώξουν τις αρνητικές σκέψεις. Αυτές είναι κάποιες από τις φημολογούμενες δυνάμεις των Tonka Beansπου διαμόρφωσαν τον μυστηριακό τους χαρακτήρα και τον διατήρησαν στα χρόνια.

………………….


Συνεχίζω με τη νέα σειρά μακιγιάζ Professional Black Collection, η οποία θα περιλαμβάνει eyeliner, mascara και τρία μολύβια ματιών (khol, shimmering και long lasting), backer than black.


Σύμφωνα με την εταιρία, πρόκειται για την  πιο ολοκληρωμένη πρόταση  για επαγγελματική, φυσική λύση σε καθημερινές ανάγκες μακιγιάζ. Δημιουργήθηκε εμπνευσμένη από τις ανάγκες των make-up artist. Βασίστηκε σε minerals, μία από τις φυσικές εναλλακτικές των συμβατικών επιλογών μακιγιάζ. Εστίασε στο μαύρο ως το χρώμα πουεκφράζει οποιαδήποτε τάση μια που χωρίς μαύρο, όλα τα χρώματα χάνουν την ένταση και το βάθος τους και άρα το ίδιο ισχύει και για το πρόσωπο.


Στο επίκεντρο για πρώτη φορά τα Black Volcanic Minerals, ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία στα οποία οφείλεται το βαθύ, έντονο χρωματικό effect, και πλήθος άλλων ευεργετικών φυσικών δραστικών συστατικών.



guestpost  Korres Mascara Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)


guestpost  Korres eyeliner Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)



guestpost  Korres Khol Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)




Να σας ενημερώσω ότι τα 3 eyeliners (longlasting/ khol/ shimmering) & το liquid eyeliner κυκλοφορούν προς το παρόν μόνο στο πλαίσιο των 5 limited edition sets μακιγιάζ και όχι μεμονωμένα. Τα limited edition sets που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πέντε διαφορετικά μακιγιάζ είναι τα εξής:

VOLCANIC BLACK   21,90 E
RUBY RED           17,90 E
CHERRY RED     17,90 E
WASHED OFF PINK          17,90 E
NUDE    17,90 E


Limited Edition Sets

guestpost  Korres Limited Edition Sets Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)


Τη mascara, όμως της σειράς θα την βρείτε και  σε set (συγκεκριμένα στο Volcanic Black) αλλά και μεμονωμένα στην τιμή των 19,00 Ε  (άρα, μεταξύ μας, συμφέρει πολύ περισσότερο το σετ…)

Ωραίο touch, ότι στο τέλος της δημοσιογραφικής παρουσίασης, τα press kits, μας τα έφτιαχναν και μας τα έδιναν αγόρια, με ποδίτσες Korres…


guestpost  Korres Men at Work1 Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)


guestpost  Korres Men at Work 2 Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)


guestpost  Korres Men at Work 3 Korres, New Entries (άρωμα και μακιγιάζ)



Kαι εμένα μου θύμισαν για κάποιο λόγο το γκρουπ, Men at Work και το 80′s singlάκι  «Who can it be knocking at my door” όπου στη ρητορική μου ερώτηση (ποιός χτυπάει την πόρτα μου..) απάντησα μόνη μου:


Korres of course!




Πηγή: http://beautyblog.gr/2012/11/09/korres-new-entries-aroma-kai-makiyiaz/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου