Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Product Review: Sleek i-Divine sparkle 2 palette

 Όπως πολλές θα γνωρίζετε η Sleek Make Up είναι μια εταιρεία με πολύ καλά προϊόντα μακιγιάζ σε αρκετά συμφέρουσες τιμές. Στην Ελλάδα έχει γίνει ευρέως γνωστή από τις παλέτες σκιών της, ενώ πρόσφατα τα Sephora έφεραν δύο παλέτες της εταιρείας η οποίες έγιναν ανάρπαστες.
sleek i divine sparkle 2 pallete


Η  i-Divine sparkle 2 palette είναι μια παλέτα που περιέχει 12 σκιές για να δημιουργήσετε το απόλυτο party look. Η χρωματική επιλογή των σκιών σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε έντονα smoky looks με πολύ λάμψη μιας και οι οκτώ από τις δώδεκα σκιές (blue spruce, mulled wine, mistletoe,illusion, festive,glitz & glamour, twinkle, strarry night) περιέχουν glitter, ενώ οι υπόλοιπες τέσερις είναι περλέ (chocolate penny, truffle, gold ribbon, tinsel).




Τι μου άρεσε: 
Η ποιότητα των σκιών είναι σε μεγάλο βαθμό ικανοποιητική με τις περισσότερες να έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος (pigmentation), ενώ δοκιμάζοντες της διαπίστωσα ότι στις σκιές που περιέχουν glitter ένα μικρό fall out, οπότε αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε καλύτερα να ξεκινήσετε το μακιγιάζ των ματιών σας και ύστερα να συνεχίσετε με τα υπόλοιπα. Για ακόμη καλύτερη απόδοση δε, χρησιμοποιήστε βρεγμένο πινέλο.

Η σκιές είναι πολύ σταθερές και με τη χρήση ενός καλού primer ματιών θα μείνουν στη θέση τους για τουλάχιστον ένα οχτάωρο.

Από την παλέτα ξεχώρισα την truffle η οποία είναι ένα πολύ ιδιαίτερο dusty καφέ περλέ χρώμα το οποίο γράφει πολύ όμορφα, την misltetoe η οποία είναι ένα antique μουντό κυπαρρισί ιδανικό για καστανά μάτια και την gold ribbon η οποία είναι ένα γλυκό χρυσό κροκί που φωτίζει όμορφα και χωρίς υπερβολές.

Σίγουρα με αυτή την παλέτα μπορείτε να φτιάξετε το ιδανικό sparkle smoky look σας χωρίς τη βοήθεια kajal ή μαλακού μαύρου ή καφέ μολυβιού για βάση, απλά φροντίστε να έχετε τοποθετήσει πριν ένα καλό primer ματιών (συστήνω της INGLOT ή της NYX).  

Τι δε μου άρεσε:
Θα επιθυμούσα να δω στην παλέτα μια ανοιχτόχρωμη σκιά ματ σε μπεζ ανοιχτό ή off white για ήπιο highlighting μιας και η συγκεκριμένη περιέχει πολλές δόσεις glitter και λάμψης.

Η mulled wine & η festive σκιές οι οποίες ήταν και οι λιγότερο συμπαγής σε σύνθεση. Οι αποχρώσεις και των δύο θεωρώ ότι δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένες μιας και όταν τις χρησιμοποιήσετε, θα διαπιστώσετε ότι δείχνουν τα μάτια σας πολύ κουρασμένα και δε κολακεύουν καθόλου. Ίσως η προσθήση ενός πιο γλυκού χρώματος υγείας θα ήταν καλύτερη επιλογή.

Βαθμολογιά: 8,5/10 

Τη συγκεκριμένη παλέτα μπορείτε να τη βρείτε στο sleekmakeup.com και κοστίζει 10 ευρώ.




Πηγή: http://www.greekbeautybloggers.com/2013/01/product-review-sleek-i-divine-sparkle-2.html


 Δείτε επίσης τα αντίστοιχα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου