Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Tom Ford: Beauty News!

beautynews  JONQUILLE DE NUIT 50ML1 Tom Ford: Beauty News!

Tom Ford, λατρεμένος… την ξέρετε την αδυναμία μου, στον συγκεκριμένο, την έχω γράψει εδώ μέσα πολλές φορές, τον θεωρώ έναν από τους πιο ταλαντούχους designer αλλά και σκηνοθέτες της γενιάς του.. (αλήθεια, αναρωτιέμαι, πότε θα γυρίσει κάποια νέα ταινία…)

Τα νέα από το μέτωπο Ford έχουν ως εξής:


Πρόσφατα ο μετρ παρουσίασε τη συλλογή Jardin Noir της σειράς αρωμάτων Private Blend, με βασικές νότες τεσσάρων αγαπημένων λουλουδιών της αρωματοποιίας: τριαντάφυλλο,  νάρκισσος, κρίνος και υάκινθος, σε μια πιο «dark», πιο αισθησιακή και σέξι εκδοχή. Τα τέσσερα αρώματα της συλλογής Jardin Noir μας μεταφέρουν σε έναν κήπο τα μεσάνυχτα όπου αυτά τα τέσσερα λουλούδια σύμβολα της αρωματοποιίας διώχνουν την αθωότητα τους για να αποκαλύψουν μια «άγρια» κομψότητα που συνήθως διατηρούν κρυφή. Η συλλογή Jardin Noir, απελευθερώνει μια “after dark” ανατρεπτική ομορφιά των τεσσάρων λουλουδιών. Μεταξύ μας, είναι κάτι που ο Tom Ford καταφέρνει καλά, δεν ξεχνώ το Black Orchid, όπου εκεί κατάφερε να δώσει απίστευτο edge και sex appeal στην μέχρι τότε «άσπιλη» και εκλεπτυσμένη, ορχιδέα…(είναι ακόμα από τα αγαπημένα μου αρώματα..)

Ο ίδιος ο TF,  δήλωσε για αυτή τη νέα συλλογή «Τα λουλούδια μπορεί να έχουν και σκοτεινή γοητεία.  Η ομορφιά τους μπορεί να είναι τόσο ακραία, ώστε να έχει ναρκωτική δράση για τις αισθήσεις, σχεδόν παράνομη. »

Πάμε τα δούμε ένα ένα τα αρώματα:

JONQUILLE DE NUIT: Κύριο συστατικό του το λουλούδι νάρκισσος. Το μετατρέπει από ένα γλυκό  και ευαίσθητο χαρακτήρα σε ένα σκοτεινό και σαγηνευτικό άρωμα, ότι δηλαδή υποδηλώνει και το όνομα του. Ασυνήθιστες νότες κορυφής άγριων σπόρων κυκλάμινου Άλπεων, ακακίας και angelica τα ισορροπεί με Αιγυπτιακά φύλλα βιολέτας και νεραντζιού παρέχοντας μια αντίθεση στη δομή του και απελευθερώνοντας την καρδιά του νάρκισσου.  Αυτή η ισχυρή ένταση των λουλουδιών ενισχύεται μέχρι την αισθησιακή βάση της Ίριδας και του θερμούκεχριμπαριού.    

CAFÉ ROSE: Κύριο συστατικό του το άρωμα των τριαντάφυλλων. Τρία πολύτιμα αποστάγματα τριαντάφυλλου σε συνδυασμό με εξωτικό και πιπεράτο μαύρο καφέ.  Σαφράν καιμαύρο πιπέρι προσελκύουν και αναδύουν τα ισχυρά άνθη του Rose De Mai.  Στη συνέχεια η πλούσια καρδιά του τούρκικου ροδέλαιου και του τριαντάφυλλου Βουλγαρίας έρχεται σε επαφή με  λιβάνι, κεχριμπάρι και σανταλόξυλο για να ολοκληρωθεί ο αισθησιακός και κρεμώδης χαρακτήρας στο άρωμα.

beautynews  CAFE ROSE 50ML Tom Ford: Beauty News!

OMBRE DE HYACINTH: Κύριο συστατικό του το λουλούδι νάρκισσος. Συνδυάζει  την γήινη ομορφιά του galbanum και τα πράσινα φύλλα της βιολέτας, ενδυναμώνοντας το λιβάνι και τα φύλλα  Μανόλιας ORPUR® έτσι ώστε να κάνει τον Υάκινθο πιο αινιγματικό.  Συνεχίζει με κόκκους ροζ πιπεριού και γιασεμιού και κορυφώνει την ένταση με το galbanum Περσίας, benzoin και musk

LYS FUME: Κύριο συστατικό του το άρωμα από αγνά λευκά κρίνα. Απαλές νότες από μανταρίνι Ιταλίας, κόκκους ροζ πιπεριού, μοσχοκάρυδο και turmeric, μας μεταφέρει σε έναν κήπο γεμάτο τροπικά λευκά κρίνα πλεγμένα με ylang-ylang από το Μοελί (ένα από τα τρία νησιά που αποτελούν το κράτος Κομόρες στον Ινδικό Ωκεανό). Το μεθυστικό άρωμα των λουλουδιών συνδυάζεται αρμονικά μαζί με το τροπικό άρωμα της davana από το Νότιο Ινδικό αλλά και το ρούμι από τις Αντίλλες.  Ξύλα και πλούσια vanilla από Μαδαγασκάρη, λάβδανο, styrax και βελανιδιά δημιουργεί μια ονειρική ζεστασιά.

beautynews  LYS FUME 50ML Tom Ford: Beauty News!

Τα 4 αρώματα της συλλογής Jardin Noir είναι σε μαύρο αντί για το κλασσικό καφέ μπουκάλι των 50ml της σειράς, Private Blend.  Η ετικέτα με την ονομασία του κάθε αρώματος είναι σε χρώμα λιλά αντί για χρυσή.

Επίσης στα stands του Tom Ford θα βρείτε και δυο limited edition προϊόντα μακιγιάζ:

Το κραγιόν Lip Color Aphrodisiac (45Ε) σε εντυπωσιακή rose pink απόχρωση με σπάνια και εξωτικά συστατικά όπως τα εκχυλίσματα soja seed, το Brazilian Murumuru, το Butter και το  Chamomilla Flower Oil τα οποία δημιουργούν μια κρεμώδη υφή, με μια  απαλή εφαρμογή. Ειδικά επεξεργασμένες χρωστικές αναμιγνύονται έτσι, ώστε το κραγιόν, να παρέχει καθαρό χρώμα με τη σωστή ισορροπία λάμψης.

beautynews  TFB LIP COLOR APHRODISIAC  Tom Ford: Beauty News!

Το βερνίκι νυχιών Nail Lacquer, Dominatrix (30Ε) Ένα glossy και γυαλιστικό nail lacquer, σε απόχρωση deep purple με  σύνθεση με ενσωματωμένο coating προσφέρει υψηλή κάλυψη και λάμψη.


beautynews  NAIL LACQUER DOMINATRIX WHI Tom Ford: Beauty News!

Είναι κρίμα, ότι δεν καταφέραμε ακόμα να φέρουμε στην Ελλάδα, όλη την συλλογή μακιγιάζ  Tom Ford, αλλά είναι και λογικό, διότι εδώ που τα λέμε, ίσως η εποχή, δεν «σηκώνει» αυτή τη στιγμή τέτοιες κινήσεις.. Εγώ όμως διατηρώ τις ελπίδες μου και πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα δούμε την ολοκληρωμένη συλλογή μακιγιάζ  και στα εγχώρια stands…

Τα προϊόντα Tom Ford θα τα βρείτε στα εξής σημεία πώλησης:

HC Kολωνάκι
HC Γλυφάδα
ATTICA Aθήνα Golden Hall- Θεσσαλονίκη
NOTOS Θεσσαλονίκη




Πηγή: http://beautyblog.gr/2013/01/14/tom-ford-beauty-news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου