Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

La Prairie: 25 Χρόνια Caviar…

beautynews  La Prairie Skin Caviar La Prairie: 25 Χρόνια Caviar…

Εκτός από το προφανές, δηλαδή τα νέα προϊόντα που κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά και μου τραβούν την προσοχή (διότι sorry, αλλά δεν μου τραβούν όλα, την προσοχή…) είναι πολύ περίεργο, το πώς εμπνέομαι κάθε φορά για κάποιο νέο, post…


Πάρα πολλές φορές, η έμπνευση μου, ξεκινάει από εσάς. Κάτι που θα μου γράψετε, κάποιο mail που θα μου στείλετε, κάποιο σχόλιο που θα κάνετε, κάποια απορία που έχετε, κάποιαφωτογραφία σας, που μπορεί να δω στο fb…


Ακόμα και από μια ταινία που μπορεί να δω, από ένα βιβλίο που διαβάζω, από μια γυναίκαμιας κάποιας ηλικίας, αλλά πρότυπο γοητείας, από ένα τραγούδι,  από μια ανάμνηση που με έκανε και γέλασα πολύ,  από ένα γεγονός που με στεναχώρησε…Από ένα Bordeaux Grand Cru, που ήπια, βεβαίως από ένα ταξίδι, επίσης από κάποια ατάκα μιας αγαπημένης φίλης, ή μια συζήτηση μεταξύ γυναικών σε κάποια έξοδο… Πάντως με κάποιον τρόπο, σίγουρα θαεμπνευστώ…

Από την άλλη, οι ιδέες για παιγνίδια, αστεία, πρόχειρα διαγωνίσματα και impromptu δωράκια, πάντα μα πάντα, μου έρχονται βραδινές ώρες και αφού έχω χαλαρώσει με ένα ποτήρι λευκό, παγωμένο κρασί στο χέρι, είτε βρίσκομαι σε girls night out (κυρίες μου, μην τους πείτε ποτέ, ότι εκείνες μιλάνε και εγώ σκέφτομαι τι να σας γράψω την επόμενη μέρα, πάνε τα girls night out και οι προσκλήσεις…), είτε απλά, στο μπαλκόνι μου…


(…και εσείς, κοιτάτε, τώρα με απορία τον τίτλο παραπάνω και νομίζετε ότι έχετε μπει σε λάθος post…)


Αλλά με έχετε μάθει πια και ξέρετε ότι όσα teasers και να κάνω, που θα πάει, θα καταλήξω κάπου…

Ναι λοιπόν (για να δικαιολογήσω και τον τίτλο του post…), είναι σπουδαίο νέο, για τον κόσμο της ομορφιάς το ότι η σειρά Skin Caviar της La Prairie κλείνει 25 χρόνια, παγκόσμιας,  υπέρ- επιτυχημένης πορείας. Είναι επίσης απίστευτο, ότι λίγα χρόνια πριν (πριν η «κρίση» χτυπήσει την πόρτα μας…) η Ελλαδίτσα, ήταν η Νο 2 χώρα στον κόσμο(!!) –μετά τις τεράστιες Γιουνάιτεντ Στέιτς οβ Αμέρικα-, που πούλαγε, τα περισσότερα προϊόντα La Prairie… Και μάλιστα, κάποια στιγμή πήραμε και βραβείο γι αυτό, και αν δεν ήμουν εκεί, μπορεί και να μην το πίστευα, αλλά ήμουν… ήταν το 2005 σε international event, στην Ισπανία…


Αλλά και πάλι, δεν ήταν αυτό το γεγονός, που μου έδωσε την έμπνευση για το post που θα ακολουθήσει. Την έμπνευση θα τη μάθετε, στο τέλος.

Για να γιορτάσει λοιπόν τα 25 χρόνια Caviar -παρένθεση, είναι και η δική μου αγαπημένη σειρά, ακόμα περισσότερο και από την Cellular Platinum, όπου η κρέμα “ναυαρχίδα” Platinum Rare, στοιχίζει 900Ε…….-, η La Prairie, παρουσίασε πρόσφατα, το νέο της δημιούργημα: Τον ορό Skin Caviar Liquid Lift με χρυσές πέρλες χαβιαριού, γνωστό για την άμεση ασφυκτική του δράση, σε συνδυασμό με ένα σύμπλεγμα αποκατάστασης που μεταβάλλει τη βασική δομή του δέρματος και προσφέρει μακροπρόθεσμη ανανέωση και σύσφιξη (κρατήστε εδώ, τη λέξη μακροπρόθεσμη...)

Το Skin Caviar Liquid Lift Serum, προσφέρει την υψηλότερη συγκέντρωση καθαρού αποστάγματος χαβιαριού από κάθε άλλη θεραπεία περιποίησης της επιδερμίδας της  Caviar Collection. Ενσωματώνει μια τεχνολογία αιχμής που εξασφαλίζει την ανάμειξη και την μεταφορά των δραστικών συστατικών για να επιτευχθεί το βέλτιστο αποτέλεσμα. Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Ένας ορός που σύμφωνα με την εταιρεία μετατρέπει άμεσα την εμφάνιση και την αίσθηση του δέρματός σε επίπεδο πρωτόγνωρο.


beautynews  SkinCaviarLiquidLift PRb La Prairie: 25 Χρόνια Caviar…


Ακολουθεί, το Δελτίο Τύπου:

«Αυτό το υψηλό επίπεδο αποστάγματος χαβιαριού προέρχεται από οικολογική υδατο-καλλιέργεια οξύρρυγχου Baerii. Αποτελεί την καρδιά του Skin Caviar Liquid Lift για σύσφιξη της επιδερμίδας με την πρώτη εφαρμογή. Οι πέρλες χαβιαριού νέας γενιάς φυλακίζονται σε ένα εξωτερικό περίβλημα κατασκευασμένο από κόκκινο φύκι που διαλύεται κατά τηνενεργοποίηση και παίρνει μέρος στην συσφικτική δράση.

Η ενέργεια lifting ενισχύεται από τη συσφικτική επίδραση συστατικών με βάση την γλυκόζη που αφήνουν το δέρμα πιο λείο και πιο σφριγηλό. Επιπλέον, ένας συνδυασμός βιταμινών, νουκλεϊκών οξέων, φωσφολιπιδίων, πρωτεϊνών, και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, θρέφουν και βελτιώνουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας, αυξάνουν την αντιοξειδωτική ικανότητα και ενισχύουν τη φυσική λειτουργία της αναδόμησης της επιδερμίδας.

To προηγμένο τριπεπτίδιο εντός του οποίου αιωρούνται οι πέρλες χαβιαριού, διεγείρει τη σύνθεση των κύριων συστατικών του δέρματος. Συσφίγγει και λειαίνει την επιφάνεια του δέρματος, συμβάλλοντας στην πρόληψη της εμφάνισης λεπτών γραμμών έκφρασης και ρυτίδων. Αυτή η ικανότητα ταχείας μείωσης των ρυτίδων ενισχύεται από το εκχύλισμα Acmella Oleracea, για πιο ξεκούραστη και νεανική όψη.


Άλλα συστατικά στην ισορροπημένη φόρμουλα του Skin Caviar Liquid Lift, ενυδατώνουν, θρέφουν και περιφρουρούν την επιδερμίδα. Ένα καταπραϋντικό συστατικό, πλούσιο σε ωμέγα-3 ceramides, ενισχύει τη λειτουργία αυτοπροστασίας του δέρματος και βοηθά στη μείωση των ερεθισμών. Υγροσκοπικά μέσα, συμπεριλαμβανομένης της προβιταμίνης Β5, και φυτικά εκχυλίσματα έλκουν και δεσμεύουν την υγρασία στο δέρμα, ενώ βοηθούν στη διατήρηση της ενυδάτωσης και της βελτίωσης της ελαστικότητας του. Αντιοξειδωτική προστασία παρέχεται από τη βιταμίνη C. Τέλος το αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie διεγείρει τηνδιαδικασία ανανέωσης της επιδερμίδας, ενώ ενυδατώνει και ενεργοποιεί με θρεπτικά συστατικά που υποστηρίζουν και ενισχύουν τη φυσική της λειτουργία.»



Με απλά λόγια το Skin Caviar Liquid Lift Serum, έχει άμεσο αποτέλεσμα lifting, από την πρώτη κιόλας εφαρμογή και με συχνή χρήση, παρατείνει την νεανική όψη της επιδερμίδας για πολλά-πολλά χρόνια… Θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα καλλυντικών αυτό το μήνα και θα κοστίζει 418Ε. Kαι ναι, με περιμένει μέσα σε μια τσάντα, αλλά δεν έχω προλάβει να το δοκιμάσω ακόμα..Βρίσκομαι σε άλλον ορό, αυτήν τη στιγμή…


Σήμερα όμως, δεν θα μιλήσω για «πανάκριβα», «ακριβά», ή «οικονομικά» προϊόντα ομορφιάς. Ή για πολύτιμα συστατικά, καινοτόμες φόρμουλες που κάνουν την εμφάνισή τους στην αγορά μετά από ενδελεχή έρευνα, ή αν κάποια προιόντα κάνουν αυτό που υπόσχονται ή όχι κλπ, κλπ… Ούτε αν τα 418Ε είναι φθηνά, εφικτά ή απλησίαστα. Την άποψή μου και τους λόγους που μια μάρκα μπορεί να είναι πολύ πιο ακριβή από μια άλλη.

Όμως, ήρθε η ώρα να σας πω την έμπνευση μου για το σημερινό post, το οποίο ίσως και μην έκανα ποτέ, για να σας πω απλά, για άλλο ένα νέο λανσάρισμα μιας εταιρείας καλλυντικών. Αυτά τα posts παύλα editorials, μπορείτε να τα βρείτε παντού.

Πριν από κάποιον καιρό, τουλάχιστον ένα μήνα, πριν με καλέσουν σε αυτό το νέο λανσάρισμα της La Prairie, μίλαγα με μια πολύ ενημερωμένη αισθητικό, γνωστής εταιρείας καλλυντικών (να τις ακούτε πάντα προσεκτικά- όχι όλες- αλλά κάποιες από αυτές, έχουν σπουδαία εμπειρία, αλλά και εξαιρετικές γνώσεις)

Είπαμε πολλά εκείνη τη μέρα, για σωστή περιποίηση, τύπους επιδερμίδας, τρόπους εφαρμογής, ευαίσθητα δέρματα, μη μακρηγορώ, είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Κατ’ αρχήν να πω, ότι την ευχαριστώ πολύ για την ειλικρίνεια της, αλλά και για τηνεμπιστοσύνη που μου έδειξε. Δεν είναι και λίγο πράγμα, να μιλάς τόσο ανοιχτά, σε μια δημοσιογράφο ομορφιάς, για μια μάρκα, ενώ εργάζεσαι για μια άλλη. Και βέβαια ποτέ δεν θαπροδώσω την εμπιστοσύνη της, αποκαλύπτοντας στον οποιονδήποτε, για ποια μάρκα εργάζεται… αλλά, αυτό που μου είπε, μου έδωσε την  ιδέα γι’ αυτό το post… και έπρεπε, οπωσδήποτε να το μοιραστώ μαζί σας…

Σε κάποιο σημείο της συζήτησης και ενώ μιλούσαμε πλέον για συγκεκριμένες, μάρκες περιποίησης , μου είπε επί λέξει τα εξής:


«Άκου Τζούλια, εγώ και οι συνάδελφοί μου, από διάφορες μάρκες, χωρίς καν να έχουμε μιλήσει μεταξύ μας, αν δούμε μια γυναίκα να μπαίνει στο κατάστημα, της οποίας η ηλικία να είναικάπως ακαθόριστη, ας πούμε από 38 έως 55+, αλλά να φαίνεται από μακριά, η άριστηποιότητα της επιδερμίδας της, να είναι λαμπερή, φρέσκη, ενυδατωμένη, νεανική, ροδαλή, ξέρουμε, σχεδόν με απόλυτη σιγουριά ότι είναι για χρόνια πελάτισσα της La Prairie… Και έχουμε δίκιο, διότι ενενήντα-εννέα φορές στις εκατό, προς το stand της La Prairie,κατευθύνεται…»


I rest my case…



Πηγή: http://beautyblog.gr/2012/10/03/la-prairie-25-xronia-caviar/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου