Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

beautynews  ck one1 The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

Στο ε, ε, έρχεται, που σας είχα γράψει τις προάλλες, κάποιες σκεφτήκατε ότι μίλαγα για το Initialiste της Kerastase. Όχι λοιπόν αγαπημένες. Δεν εννοούσα αυτό… Εννοούσα την σειρά μακιγιάζ Calvin Klein, ck one color, που επιτέλους επέστρεψε!


Και σπάνιο για μένα, να χαίρομαι που άλλη μια μάρκα, κάνει την εμφάνισή της στην Ελληνική αγορά και θα εξηγήσω τι εννοώ:  Εγώ, για κάποιον λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω, ίσως από ένστικτο ή ίσως από απλή λογική, από το 2003-2004, πάντα μονολογούσα, όταν έβλεπα, συνεχώς και χωρίς σταματημό μεγάλες μάρκες καλλυντικών (ή και ρούχων) να κάνουν την είσοδο τους στην ελληνική αγορά.

Κανονικά δεν θα έπρεπε βέβαια, γιατί από αυτές βγάζαμε όλοι στα περιοδικά το ψωμί μας (άντε και κάπως, από τη Μόδα) αλλά ακόμα και τότε που οι αγελάδες είχαν παραχοντρύνει στην χώρα μας (από κοπανιστό αέρα, όπως φάνηκε στην πορεία..), μου φαινόταν ασύλληπτο ότι η μικρή Ελλαδίτσα των 10 εκατομμυρίων κατοίκων (που δεν ήταν όμως η Ελβετία) θα μπορούσε να έχει στην αγορά 100, 150, 180 ας πούμε επιλεκτικές και ευρείας μάρκες και όλες να είναικερδοφόρες.. (καλά, το ίδιο έλεγα και για τις εφημερίδες και τα περιοδικά, που ξεφύτρωναν στην κυριολεξία σαν μανιτάρια, αλλά αυτή είναι μια άλλη συζήτηση…)

Παρόλα αυτά, λάτρεψα με το που έπιασα στα χέρια μου την πρώτη σκιά CK, το πρώτο ρουζ, αγάπησα τις φόρμουλες, τις αποχρώσεις, το packaging. Και χάρηκα, πάρα πολύ, τότε που ήρθαν και στην Ελλάδα, αν και πάλι θα έπρεπε να ρίξω διάβασμα, όπως γινόταν κάθε φορά, που μια μάρκα έκανε την εμφάνισή της στην αγορά.  Αν δεν κάνω λάθος, η σειρά πρέπει ναλανσαρίστηκε το 2002 και να αποσύρθηκε γύρω στο 2005 -όπου ρώτησα, δεν ήταν σίγουροι για την απάντηση- τέλος πάντων δεν είναι και τόσο σημαντικό αυτό, το σημαντικό είναι ότι μόλις έμαθα ότι αποσύρεται εκτός του ότι λυπήθηκα, φύλαξα από τότε, μια διπλή παλέτα σκιέςμε απίθανες ανοιχτές πράσινες αποχρώσεις, την χρησιμοποιώ ακόμα, αλλά σε εξαιρετικές περιπτώσεις για να μη μου τελειώσει και συνήθως το καλοκαίρι και για του λόγου το αληθές, σας την έχω φωτογραφημένη παρακάτω:

Τι νομίζατε; Μπορεί να πετάω καθημερινά άχρηστα αντικείμενα, αλλά αυτά που θέλω (αλλά και τα ενθύμια μου…) τα φυλάω χρόνια, σαν κόρη οφθαλμού…


Τα Απομεινάρια μιας Σκιάς…

beautynews  CK vintage The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

Πάντως η νέα σειρά δεν έχει καμία σχέση με την παλιά, τουλάχιστον στο packaging το οποίο είναι εξαιρετικά μοντέρνο, ενώ όσο αφορά τα προϊόντα και τις προηγμένες φόρμουλές τους, έχω προλάβει να δοκιμάσω τη μάσκαρα, που μου άρεσε πολύ, το κονσήλερ σε μορφή mousse (ωραίο προϊόν και από ότι είδα, δεν «μαζεύει» στις πτυχές των ματιών) το fond de teint 3 in 1 SPF 8-make up, serum και primer (ίσως θα το ήθελα λίγο πιο καλυπτικό, αλλά ακούω ότι είναιbest seller, οπότε μη μου δίνετε σημασία…) τα κραγιόν βελούδινα και με διάρκεια, τα lip glossσε πλούσιες αποχρώσεις, αλλά και οι τετραπλές σκιές με επιλογές χρωμάτων που με ξάφνιασαν ευχάριστα, καλύπτουν όλες τις ώρες και τα γούστα (από πολύ ανοιχτές «πρωινές» αποχρώσεις, μέχρι dramatic, έντονες και shimmering για βράδυ) H Πηνελόπη δε, που ξέρει την αδυναμία μου στα multi task προϊόντα μου μίλησε και για μια εξαιρετική παλέτα για τα χείλη, που περιλαμβάνει, lip gloss, κραγιόν, balm και scrub (και βέβαια μου έδωσε και ιδέα… )

To best seller fond de teint 3 in 1


beautynews  ckone 3in1 v1 porcelain 1 The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

To concealer σε μορφή mousse

beautynews  ckone concealer souffle porcelain The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

To διπλό ρουζ

beautynews  ckone blush duo happiness The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!


Μια από τις τετραπλές σκιές

beautynews  ckone eyeshadow quad v2 heat The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!


Η multi –task παλέτα για τα χείλη

beautynews  ckone lip kit off the wall The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

Το κραγιόν

beautynews  ckone lipstick v1 little liar The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!

Το lip gloss

beautynews  ckone lip gloss wand v1 illicit The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!


To βερνίκι νυχιών (μου άρεσε πάρα πολύ το συγκεκριμένο χρώμα…)

beautynews  ckone nail polish v1 caffeinated The Comeback: Το Μακιγιάζ, ck one color!


Το ck one make up, δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Πιστεύω θα τo βρείτε γύρω στα τέλη του μήνα. Και θα τo βρείτε σε ένα εξαιρετικό stand, μόνο σε ένα και μοναδικό κατάστημα: ΣτοNotos Galleries, στην Αθήνα. Τις τιμές δεν μπορώ να σας τις πω ακόμα. Ε,  μη μας πουν ότι κάνουμε και industrial espionage… Μπορώ όμως να σας πω, ότι είναι πολύ ανταγωνιστικές… Για παράδειγμα η μάσκαρα που με ενθουσίασε (γιατί το εργονομικό της βουρτσάκι, γυρνώντας το, δίνει δυο αποτελέσματα, ή μάκρος ή όγκο ή αν θέλετε και τα δυο) κοστίζει 15Ε . Νοτ μπαντ ατ ολ. (αλλά μπαντ για τις φίλες εκτός Αθηνών και σας μιλάω ειλικρινά, τη ζάλισα την Πηνελόπη, στην οποία για μισή ώρα γκρίνιαζα, γιατί να μην βρίσκονται και αλλού… )




Πηγή: http://beautyblog.gr/2012/11/13/the-comeback-to-makiyiaz-ck-one-color/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου